top of page

Over

Zorg overlaten aan iemand anders is niet altijd gemakkelijk, maar soms wel noodzakelijk. Wij begrijpen hoe moeilijk dit kan zijn. Daarom biedt LaPaZo professionele zorg in de laatste fase van uw leven, afgestemd op uw wensen en behoeften. Niet alleen verpleegkundige zorg, maar ook ondersteuning bij keuzes die u wilt maken of ‘gewoon’ omdat u behoefte heeft uzelf te verwennen of uw mantelzorger te ontlasten.

 

LaPaZo staat voor Latoya’s Palliatieve Zorg, persoonlijk en professioneel, veilig en vertrouwd. Wij geloven erin dat het er echt toe doet dat we onze zorg afstemmen op uw behoeften. Aandacht voor kleine dingen maakt het verschil. Net als het informeren en begeleiden van u en uw naasten, en dat we u betrekken bij alles wat we voor u doen. Als u kiest voor onze diensten kunt u erop vertrouwen dat de zorg verleend wordt door een klein, vast team medewerkers, dat u behandelt met het respect en de eerlijkheid die u verdient.

Wie ben ik

WhatsApp Image 2023-01-04 at 23.54.19.jpeg

Mijn naam is Latoya. Ik ben een jonge dame van Surinaamse komaf. Vanuit de Surinaamse cultuur heb ik meegekregen dat het heel belangrijk is oog te hebben voor de waarde van de mens. Door mijn opvoeding en mijn passie voor mijn vak word ik altijd zeer gewaardeerd binnen de verschillende instellingen waarvoor ik heb mogen werken.

 

Waarom heb ik ervoor gekozen mensen te gaan begeleiden in de laatste fase van hun leven? Mijn eerste werkervaring als verpleegkundige was in een Hospice. Omdat ik de werkzaamheden daar waardevol maar te eenzijdig vond en meer verpleegkundige ervaring wilde opdoen, koos ik ervoor te gaan werken in onder andere zieken- en verpleegtehuizen. Als snel kwam ik tot de ontdekking dat het me meer voldoening geeft te zorgen voor mensen in de laatste fase van hun leven. Ik kan van betekenis zijn, het verschil maken, de ‘mens’ zien achter de patiënt en die mens geven waaraan zij/hij op dat moment behoefte heeft.

 

Die persoonlijke ontdekking speelt een grote rol bij LaPaZo. Mijn streven is dat mijn cliënten zich gezien en gehoord voelen. De zorg bij LaPaZo is daarom gericht op de individuele behoefte(n) van de zorgvrager. Ook kies ik alleen professionele medewerkers om mee samen te werken die op dezelfde manier in het leven staan, voor wie eerlijkheid en respect basiswaarden zijn en die afstemmen op de behoefte(n) van de zorgvrager vanzelfsprekend vinden. Samen doen we wat mogelijk is om de hoogst haalbare kwaliteit van leven te waarborgen in de laatste levensfase.

 

Mijn hobby’s zijn koken, bakken, tuinieren, zwemmen. De afgelopen twee jaar heb ik een theologie-opleiding gevolgd omdat ik meer over het geloof wilde leren en omdat ik op zoek was naar antwoorden op mijn eigen levensvragen.

bottom of page